Estand UAB
Fira Barcelona Gran Via
Av. Joan Carles I, 64 – Hall 2
L’Hospitalet de Llobregat
España
Dirección de contacto: 
virginia.couste@uab.cat
Link del evento: 
Smart City Expo World Congress

Visita l'estand UAB a l'Smart City Expo World Congress!

De Martes, Noviembre 15, 2022 hasta Jueves, Noviembre 17, 2022

L'Smart City Expo World Congress tindrà un estand de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on presentarà més de 20 projectes per crear ciutats intel·ligents, sostenibles i inclusives.

Un d'aquests projectes és l'innovador Laboratori Metropolità d'Ecologia i Territori de Barcelona (LET), que vol contribuir a desenvolupar nous criteris i conceptes, cartografia i bases de dades, models i indicadors, per a l’anàlisi del sistema metropolità des d’una perspectiva socioecològica. Aquest living lab és una iniciativa conjunta entre l'AMB, l'IERMB, el CREAF i la UAB. El presentaran l'investigador Tarik Serrano de l'IERMB i el tècnic de comunicació Pau Guzmán del CREAF el dimarts, 15 de novembre de 16.30 h a 17.45 h.

Una altra d'aquestes iniciatives estel·lars és Uforest, un projecte ERASMUS+ on treballen la UAB i el CREAF per capacitar a la següent generació de silvicultors urbans: professionals que siguin capaços d’atendre els reptes multidimensionals de les ciutats amb una de les solucions basades en la naturalesa (SBN) més versàtils, el bosc urbà. El presentaran la investigadora Mariona Ferrandiz i la tècnica de comunicació Florencia Florido el dijous 17 de novembre de 10 a 11.45 h.

Agafa la teva entrada aquí!

 

Documentos: 
application/pdf programa.pdf