Uforest
POLIMI Open Knowledge (POK)
https://www.pok.polimi.it/
online
Italy
Contact e-mail: 
mariona.ferrandiz@uab.cat
Event link: 
The Uforest programme

Aprèn a crear boscos urbans i a enverdir la teva ciutat!

Monday, November 21, 2022

Uforest ofereix un programa de formació únic i gratuït a qualsevol persona que vulgui treballar professionalment amb boscos urbans. Amb aquesta formació rebràs els coneixements i les habilitats adequades per desenvolupar solucions innovadores de silvicultura urbana i promoure la transició verda de les ciutats.

El programa i els materials son en anglès i els han desenvolupat les quatre universitats sòcies del projecte: Universitat Autònoma de Barcelona, Politecnico di Milano, Universitatea Transilvania Brașov i Trinity College Dublin.

Estructura:

1) Dos cursos virtuals (6 ECTS)

1.a.) Nature in the city: turning knowledge into urban forestry practice és un curs MOOC organitzat en 6 mòduls amb classes multidisciplinàries i innovadores que es realitzen en línia a través de la POLIMI Open Knowledge (POK) platform. El curs comença el 21 de novembre de 2022 i acaba l'abril de 2023. Informació detallada del MOOC aquí.

Fes la inscripció al MOOC!

1.b.) Greening your city: develop your urban forestry project és un curs basat en l’aprenentatge per projectes: cadascun dels quatre mòduls de l'assignatura correspon a un projecte de temàtica Forestal Urbana realitzat i desenvolupat per cada una de les quatre universitats Uforest. El curs comença al febrer i acaba el juny de 2023.

2) Un programa d’innovació presencial amb 1 setmana a Milà i 1 setmana a Barcelona que es realitzarà durant el setembre de 2023.

Documents: 
application/pdf uforest_programme.pdf

Organized by: 
Uforest