TÈCNIC/A DE CONTROL DE LA QUALITAT I GESTIÓ DEL LABORATORI (SOC-PRIMERA EXPERIÈNCIA)

Offer period: 
8 Jun 2022 to 19 Jun 2022
Offer ID: 22-044-00951Resolved

El CREAF precisa incorporar una persona jove menor de 30 anys amb titulació universitària o de formació professional, per a formar part del Àrea d’Infraestructures del centre, amb els requisits de la convocatòria SOC - PRIMERA EXPERIÈNCIA.

La persona jove realitzarà tasques d’ocupació verda, orientades a la millora i la optimització dels processos i amb motivació per reduir l’impacte mediambiental del laboratori. A més, la tasca fonamental consistirà en fer una avaluació de l’estat mediambiental i la seguretat dels nostres laboratoris, identificar els punts de millora i aplicar estratègies que minimitzin la contaminació i el consum energètic.

El contracte es realitzarà en virtut de la convocatòria anticipada, per a l’any 2022, en relació amb les actuacions del programa de primera experiència professional en les administracions públiques, de contractació de persones joves aturades en el si dels serveis prestats per aquestes administracions públiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència SOC – PRIMERA EXPERIÈNCIA (ref. BDNS 603554).

Des del CREAF promovem un entorn divers i inclusiu, i donem la benvinguda a les persones sol·licitants independentment de la seva edat, diversitat funcional, gènere, nacionalitat, ètnia, religió, orientació sexual o identitat de gènere. Pots consultar el nostre Pla d'Igualtat de Gènere a la nostra web. A més, tenim el compromís amb la conciliació de la vida laboral i familiar de les persones treballadores, de manera que oferim períodes perllongats de permisos i vacances i la possibilitat de beneficiar-se d’horaris flexibles i del teletreball. Pots consultar les nostres condicions laborals al nostre Conveni Col·lectiu.

S’ofereix un contracte a jornada completa (37,5 h. setmanals) amb incorporació immediata, amb data d’inici màxima 30/06/2022 (segons convocatòria), amb una durada de 10 mesos (fins 29/04/2023) i un salari de 1.410,73 € bruts mensuals. El lloc de treball serà a la seu del CREAF, a Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental).

TASQUES A REALITZAR
- Donar suport en la estratègia del centre per la millora de la qualitat, la protecció ambiental i la seguretat dels laboratoris.
- Suport en el manteniment de la gestió de laboratoris i magatzems.
- Suport en el manteniment de la operativitat dels equipaments i instal·lacions auxiliars.
- Elaboració de procediments de treball per equipament específic.
- Actualització i gestió dels inventaris d’equipaments de laboratori i químics.
- Preparació de solucions, dissolucions i reactius químics.

REQUISITS NECESSARIS
- Tenir més de 16 i menys de 30 anys.
- Estar en possessió d’un títol universitari o d’un títol de grau mitjà o superior, especialista, màster professional o certificat del sistema de formació professional, del qual no hagin transcorregut més de tres anys (o cinc en el cas de persones amb certificat de discapacitat) des de la seva obtenció.
- Estar inscrites a l’Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a persones demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
- Capacitat per formalitzar un contracte de treball en pràctiques.
- Formació mínima de cicle formatiu de grau superior en Laboratori d’Anàlisi i de Control de la Qualitat, o de grau mitjà en Operacions de Laboratori, o similar.
- Nivell mig del paquet Office (Excel, Word, Powerpoint).
- Alt nivell de comprensió d’anglès tècnic.
- Carnet de conduir B.

CONDICIONS VALORABLES
- Experiència en les tasques que s’han de realitzar.
- Coneixement i experiència en manteniment i gestió de laboratoris.
- Coneixements en gestió i administració de bases de dades.
- Persona flexible, disciplinada, responsable, resolutiva, organitzada i amb capacitat de
treballar en equip.
- Es valorarà especialment tenir un certificat de discapacitat reconeguda.

PROCÈS I CRITERIS DE SELECCIÓ
1. Admissió de candidatures: els/les candidats/tes hauran d’enviar un currículum “cec” (no pot contenir dades personals ni fotografia), una carta de motivació (màxim 500 paraules) i el qüestionari adjunt a l’oferta (emplenat), al correu laboral@creaf.uab.cat, fins el 19 juny de 2022, indicant el codi de referencia de l’oferta. No s'acceptaran sol·licituds referides a un altre portal, que no sigui la pròpia borsa de treball del CREAF, i amb les instruccions que figurin en aquesta.
2. Preselecció: determinació del compliment dels requisits mínims de l'oferta.
3. Selecció: valoració de les candidatures preseleccionades, mitjançant puntuació basada en
criteris objectius.
4. Decisió final: en cas de trobar-se la persona adequada, es comunicarà formalment a
aquesta la seva elecció, i es publicarà a la borsa de treball del CREAF la identificació de la
persona escollida.

Send your application to: