News

Jornada informativa sobre licitacions internacionals i programes de recerca en medi ambient

Share

Una de les actuals sortides a la crisi passa per presentar-se a licitacions internacionals o sol·licitar programes de recerca de qüestions relacionades amb el medi ambient. El COAMB organitza pel proper dimarts 11 de juny una jornada en què diferents experts en la matèria explicaran quins passos seguir en el cas de voler obrir nous mercats amb licitacions internacionals o presentar-se a programes europeus de recerca ambiental.

Olga Roig, del CREAF, participa a la conferència
Olga Roig, del CREAF, participa a la conferència

La jornada ‘Oportunitats de nous mercats amb les licitacions internacionals i els programes de recerca en medi ambient’, impulsada per la Vocalia de Relacions internacionals i cooperació i la   Vocalia d'Ocupació, emprenedoria i empresa del COAMB, amb la col·laboració d’ACC1Ó, oferirà una visió global per a totes aquelles persones interessades en presentar-se a alguna licitació o aspirar a un programa de recerca en àmbit europeu.

El primer ponent serà Isidre Sala, gerent de l'Àrea de Contractació Pública Internacional d’ACC1Ó, qui explicarà com les licitacions internacionals poden ser mecanismes d’accés a mercats exteriors. Després, Jennifer Ruiz, gestora del Servei d’R+D Internacional d’ACC1Ó, detallarà en què consisteixen els programes de Recerca+Desenvolupament+Innovació (R+D+i) Internacional d’ACC1Ó relacionats amb medi ambient, Olga Roig, responsable de captació de fons europeus del CREAF i un representant d’ADASA explicaran les seves experiències en R+D+i internacional en àmbit medi ambient. Finalment, s’obrirà un torn de preguntes perquè els assistents puguin resoldre els dubtes que tinguin.

Aquesta activitat, de franc i oberta a tothom, tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (C/Muntaner 81, 6è 1a) el proper

. Per assistir-hi, però és necessari enviar un correu electrònic a coamb@coamb.cat.

Consulta aquí el tríptic de l'activitat amb l'horari detallat.

 

Related news

News
Nou web CREAF
News

CREAF unveils its new digital home!

News
Memòria CREAF
News

CICLES, CREAF’s new annual magazine

News
News

Rising atmospheric CO2 could widen inequalities in rice production between high- and low-income countries