Notícia

Es presenta el llibre 'Catalunya i futur'

Comparteix

Una compilació de tretze escrits sobre diferents aspectes actuals i futurs als que s'enfronta Catalunya, amb una necessitat d'autogovern evident. En ell hi col·labora en Jaume Terradas, on parla sobre l'estat i els reptes més importants que té el medi ambient català. 

El passat dimecres 27 de setembre, la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) va acollir la presentació del llibre Catalunya i futur. Aquesta publicació posa sobre la taula valors, objectius i característiques que calen assolir a Catalunya en un futur immediat per tal que el país es posicioni i s'assimili als estats capdavanters d'Europa i del món. Per a fer-ho possible, amb els seus escrits, els autors destaquen en conjunt la necessitat d'un autogovern de qualitat a Catalunya, lluny del model actual de l'Estat espanyol.

Catalunya i futur és un llibre que recull aportacions de tretze homes experts en diferents matèries i camps relacionats amb l'economia, la sociologia, la cultura, la ciència, la política, o la justícia, entre d'altres. En un dels capítols, l'investigador i exdirector del CREAF Jaume Terradas, juntament amb el President de l'IEC, Joandomènec Ros, explica la situació actual i els reptes més importants als que s'enfronta el medi ambient i les persones que s'hi dediquen d'alguna manera a Catalunya.

Podeu adquirir el llibre a través d'aquest enllaç.

Notícies relacionades

Notícia
Saltamartí cap de creus
Notícia

El saltamartí més gran d’Europa es pot trobar a Catalunya

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Reportatge
Els patògens (principalment fongs i bacteris) i plagues forestals són un dels principals causants de debilitament i mortalitat forestal. Imatge: Galdric Mossoll
Reportatge

Per què es moren els arbres?