Notícia

Iniciem el nostre primer cicle de seminaris, les CREAF Talks!

Comparteix

Els seminaris seran quinzenals i ja està disponible tota la programació per aquest trimestre. Hi presentaran estudis personalitats internacionals del món de l’ecologia com Steven W. Running, Mirco Migliavacca, Colin Osborne o Sara Hortal, entre d’altres.

CREAF Talks
CREAF Talks

Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou cicle de seminaris del CREAF que hem batejat amb el nom de  CREAF Talks. El cicle compta amb una programació trimestral que podeu consultar a la pàgina web.

El programa per aquest trimestre (setembre- desembre) té un repartiment de luxe que no us podeu perdre! Els seminaris es duran a terme normalment de forma quinzenal els dimecres a les 15h a la Sala de Graus (alguns en dies diferents i a la Sala de Graus 2).

Tots els seminaris estan oberts a tothom i només es demana una confirmació de l’assistència.

El programa ha estat promogut pel comitè organitzatiu dels seminaris que conformen l’Anna Àvila com a coordinadora, en Jordi Martínez-Vilalta, en Josep Peñuelas, en Maurizio Mencuccini, l’Iñigo Granzow, en Josep Maria Espelta i en Francisco Lloret.

>> Consulta tots els seminaris

>> 27 de setembre primer seminari  de Steven W. Running

Notícies relacionades

Notícia
Saltamartí cap de creus
Notícia

El saltamartí més gran d’Europa es pot trobar a Catalunya

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Reportatge
Els patògens (principalment fongs i bacteris) i plagues forestals són un dels principals causants de debilitament i mortalitat forestal. Imatge: Galdric Mossoll
Reportatge

Per què es moren els arbres?