Notícia

Joan Masó escollit nou president de la secció Earth and Space Science Informatics (ESSI) de la EGU

Cap de comunicació

Anna Ramon Revilla

Sóc llicenciada en Biologia (2005 UAB) i Màster en Comunicació Científica i Ambiental (2007 UPF). Des de 2011 sóc la responsable de Comunicació del CREAF.
Comparteix

El càrrec té una durada prevista de dos anys i s’iniciarà a partir de la la propera Assamblea General de European Geosciences Union (EGU) del 2013.

Joan Masó
Joan Masó

Aquest és un pas endavant important en el procés de projecció internacional que ha iniciat el grup de recerca GRUMETS.

EGU, la Unió Europea de Geociències, es la unió d’experts més important d’ Europa en ciències de la terra. Es dedica a la cerca de l’excel·lència en las ciències de la terra i les ciències planetàries i espacials pel benefici de la humanitat. Es va crear al setembre de 2002 com una fusió de la Societat Europea de Geofísica (EGS) i de la Unió Europea de Geociències (EUG). Té la seva seu a Munich, Alemanya.

L’ Assemblea General de la EGU es l’ esdeveniment més gran i prominent a nivell europeu en  geociències i atrau a més de 11.000 científics de tot el món. Les sessions de la reunió cobreixen una àmplia gamma de temes, incloent la vulcanologia, l'exploració planetària, l'estructura interna de la Terra i l'atmosfera, el clima, així com l'energia i els recursos.

Es poden consultar els resultats de les eleccions 2012 a la seva pròpia pàgina web.

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF

Notícia
Notícia

L'ús extensiu del territori és la millor estratègia per a revertir el despoblament rural i protegir la natura