Vídeo

WaterInnEU estrena nou 'Marketplace'

Cap de comunicació

Anna Ramon Revilla

Sóc llicenciada en Biologia (2005 UAB) i Màster en Comunicació Científica i Ambiental (2007 UPF). Des de 2011 sóc la responsable de Comunicació del CREAF.
Comparteix

El projecte europeu WaterInnEU presenta amb aquest vídeo la plataforma digital en format 'marketplace'. Una eina que pretén posar més a l'abast els productes i serveis més rellevants per als gestors de les conques fluvials.

Aquest vídeo mostra les funcionalitats principals del WaterInnEU Marketplace, un punt de trobada desenvolupat sota el marc d'un projecte europeu de l'H2020, i que busca aprofitar el lideratge del mercat europeu per a les xarxes de conques hidrogràfiques i fer difusió de la innovació en els models, eines i dades TIC en el sector de l'aigua.

El WaterInnEU Marketplace és una plataforma d'innovació que mostra els productes i serveis més interessants per als administradors de les conques fluvials i accelera la seva adopció mitjançant serveis de difusió i suport específics. A més posa en contacte els usuaris amb els diferents elements de la cadena de producció i amb cursos digitals per ajudar-los a implementar un producte. Un altre dels avantatges d'unir-se i participar al WaterInnEU Marketplace és que registrant-se, els usuaris podran afegir continguts propis, beneficiar-se del ventall de contactes d'actors interessats, subscriure's a alertes, participar al fòrum o rebre cursos.

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF

Notícia
Notícia

L’increment de CO2 a l’atmosfera pot augmentar les desigualtats en la producció d’arròs entre els països rics i pobres