Noticia

El projecte MENFRI i l'EXPO Milan 2015

Comparte

El projecte MENFRI ha estat inclòs en una presentació interactiva en el marc de "Com la Recerca i la Innovació de la UE treballa per aconseguir un món millor donant suport a les activitats de comunicació" i  l'EXPO 2015 de Milà on es mostraran els projectes d'investigació finançats per la Unió Europea.

How EU Research & Innovation works for a better world
How EU Research & Innovation works for a better world

Aquest clip mostra com els projectes de recerca i innovació poden millorar la nutrició i la salut i preservar l'aigua potable. El canvi climàtic està afectant el sector agrícola i la població d'Àfrica està en una situació greu de desnutrició. El nou coneixement podria ajudar els petits agricultors a augmentar la seva producció i a contribuir a la seguretat alimentària, i a la vegada, donar-los una veu en el diàleg sobre l'agricultura, la investigació i el desenvolupament.

MENFRI és un projecte de recerca i desenvolupament finançat per la UE que té l’objectiu de fomentar la cooperació internacional entre el nord i el sud de la Mediterrània en l’àmbit de la gestió forestal.

Noticias relacionadas

Noticia
Nou web CREAF
Noticia

El CREAF estrena un nuevo hogar... ¡digital!

Noticia
Memòria CREAF
Noticia

CICLES, el nuevo magazine anual del CREAF

Noticia
Noticia

El incremento de CO2 en la atmósfera puede aumentar las desigualdades en la producción de arroz entre los países ricos y pobres