Colabora

En temps d'emergència climàtica i crisi de biodiversitat, el CREAF treballa per entendre aquestes crisis, trobar-hi solucions i aturar o reduir-ne els impactes amb recerca l’alta qualitat, rigorosa i fiable que doni evidències científiques. 

Però no ho podem fer sols! Esperem que tu també vulguis ser al nostra costat!

Moltes gràcies pel vostre suport i confiança! 

Arbre amb llum a través de les branques

Donem les gràcies als nostres col·laboradors/es i donants per acompanyar-nos en la nostra missió en fer de pont entre ciència i societat.  

Comunitat Mecenes - Amics CREAF

Agraïm a la nostra Comunitat Mecenes Amics del CREAF, persones i entitats compromeses amb la ciència d’excel·lència i la salut del nostre entorn natural, per la seva generositat i solidaritat.  

Donants individuals

AMICS I AMIGUES CREAF

Donants individuals

Així mateix, agraïm als nostres col·laboradors estratègics i aliats, tant els actuals com els passats, pel seu suport institucionals.

Aliances estratègiques institucionals 

Fundació agermanada

Impacte de les vostres donacions

Junts impulsem una ciència pel canvi! 

Citizen science

FONS CIÈNCIA CIUTADANA 

Píndoles divulgatives digitals co-creades per promoure la conscienciació i coneixement de l’entorn natural, així com fomentar el desenvolupament sostenible, en cooperació amb la societat: cada any oferim noves oportunitats a les persones que es vulguin implicar directament en projectes de Ciència Ciutadana com a voluntaris científics (retorn col·laboració anual recurrent amb Fundació Caixa d’Eginyers, 2022-23). 

Ester Prats

L'aportació de la Fundació Caixa d'Enginyers que co-finança personal de suport per a coordinar els temes i projectes de ciència ciutadana al CREAF ens ha permès sentir-nos més recolzats en la gestió diària del nostre projecte i observatori de ciència ciutadana (RitmeNatura), pel fet de tenir algú que actua com a representant, pont i enllaç entre la nostra iniciativa i altres projectes, grups i entitats, a la vegada que ha facilitat el contacte entre els propis projectes de ciència ciutadana del CREAF, reforçant la col·laboració interna entre iniciatives. En aquest sentit, s'han generat sinergies molt interessants i la capacitat d'impacte de les propostes de ciència ciutadana del conjunt del CREAF s'ha vist clarament impulsada.

Ester Prat, tècnica del CREAF

Laura Force

Hi ha problemes que ens toquen a totes, com la cura i conservació de la natura o el canvi climàtic. La ciència ciutadana ens permet, plegades, donar-hi resposta i nodrir-nos de coneixement i eines per fer-hi front.

LAURA FORCE, tècnica de ciència ciutadana i educació ambiental del CREAF

Anna Alvarez

Volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a mitigar la crisi climàtica que estem vivint. Creiem en iniciatives com la ciència ciutadana que involucren i sensibilitzen a la ciutadania amb l’objectiu d’apropar la natura a les persones, aconseguint així que, entre totes i tots s’incentivi la cura de la natura i el medi ambient.

ANNA ÁLVAREZ, responsable d’aliances de la Fundació Caixa d’Enginyers

Amb el suport recurrent anual de la Fundació Caixa d’Enginyers des del 2021. 

FONS BOSCOS DEL FUTUR

Beca Impulsa Barraquer, per donar suport al talent jove, a l’investigador predoctoral Gerard Codina per impulsar la seva recerca forestal d’alt valor i impacte social (Campanya Tinguem Vista pels Boscos del futur - 2023, Barraquer). 

Equip Barraquer i del CREAF durant l'entrega de la beca de recerca.

Haver rebut aquest premi d’ajut a la recerca ara en aquest moment inicial de la tesi és realment motivador, pel fet de veure que es valora i es mostra interès pel treball que estem realitzant, i això m’ajuda a encarar amb moltes més ganes i il·lusió aquest projecte.

Gerard Codina, investigador predoctoral del CREAF​

Professor Rafael I. Barraquer, Director del Centre d’Oftalmologia Barraquer

Des dels nostres orígens a Barraquer hem tingut un compromís ferm amb la millora de la qualitat de vida de les persones a través de la generació de coneixement, en el nostre cas en l’àmbit de l’oftalmologia. Ara, mitjançant la col·laboració amb el CREAF i la creació de la Beca Impulsa Barraquer, seguim refermant el nostre paper en la promoció de la investigació i el talent jove. Desitgem a en Gerard i al seu equip tots els èxits.

Professor Rafael I. Barraquer, director de Barraquer

Amb el suport del Centre d’Oftalmologia Barraquer, col·laboració 2023.

Alineació ODS-Agenda 2030

Gràcies al vostre suport, la recerca científica en ecologia del CREAF pot comptar amb un nou impuls per: 

Nature Based Solutions

Avançar contribuint a problemàtiques ambientals de gran impacte socioeconòmic

Big data

Treballar per crear i aportar coneixement i metodologies innovadores   

Agricultura Regenerativa

Fomentar la sensibilització ambiental  

Citizen science

Impulsar l'intercanvi de coneixements  

Juntes aconseguirem construir el nostre futur resilient amb una única salut planetària!

Gràcies per ajudar-nos a moure l’ecologia i a construir un planeta habitable! 

logo fundraising

Compromís i bones pràctiques

Notícies relacionades

0 resultados

No hay ningún artículo

0 resultados

No hay ningún artículo

0 resultados

No hay ningún artículo

0 resultados

No hay ningún artículo

0 resultados

No hay ningún artículo

0 resultados

No hay ningún artículo

Persona de contacte

alicia_cardona.jpg

ALICIA CARDONA BARREÑA

COORDINADORA DE FILANTROPIA I ALIANCES ESTRATÈGIQUES

Tens preguntes, idees o suggeriments? 
Cap problema! Som aquí per ajudar-te! 
Per qualsevol qüestió, o si simplement vols més informació, contacta amb l’Alicia Cardona - Oficina de Filantropia i Aliances