Noticia

Es presenta Mosquito Alert al Parlament Europeu

Responsable de xxss i nous formats

Verónica Couto Antelo

Apassionada per la ciència, la divulgació sobre canvi climàtic i global i l'anàlisi dels moviments socials i de justícia climàtica. De formació biòloga amb menció en biodiversitat (UB, 2015), però exercint des dels
Comparte

La Ciència Ciutadana cada cop guanya més pes i és per això que, el passat 7 de setembre, es van presentar diversos projectes relacionats al Parlament Europeu, Brussel·les. Entre ells, apareixia Mosquito Alert i la seva repercussió a l’estat espanyol. 

Alguns dels participants de la reunió.
Alguns dels participants de la reunió. Autor: Mosquito Alert.

La ECSA (European Citizen Science Association) és una associació que vetlla per donar a la Ciència Ciutadana la importància que es mereix. Amb aquest objectiu clar, va presentar el 7 de setembre diversos projectes davant dels membres del Parlament Europeu en una conferència. John Palmer va ser l'encarregat de parlar sobre Mosquito Alert i l'efecte d'aquest tipus de sistemes d'alerta.

Al llarg de la seva presentació, Palmer va explicar el funcionament del projecte i l'ús de la app, tot recalcant la veritable utilitat que suposa la participació dels ciutadans. Ho va exemplificar amb casos d'èxit, com la detecció precoç de mosquit tigre a Aragó.

Si voleu llegir la notícia completa i veure la presentació que es va dur a terme, us dirigim a la entradeta que ha fet l'equip de Mosquito Alert. 

Noticias relacionadas

Noticia
Nou web CREAF
Noticia

El CREAF estrena un nuevo hogar... ¡digital!

Noticia
Memòria CREAF
Noticia

CICLES, el nuevo magazine anual del CREAF

Noticia
Noticia

El incremento de CO2 en la atmósfera puede aumentar las desigualdades en la producción de arroz entre los países ricos y pobres