Noticia

Olga Roig rep el European Certificate in Research Management

Cap de comunicació

Anna Ramon Revilla

Sóc llicenciada en Biologia (2005 UAB) i Màster en Comunicació Científica i Ambiental (2007 UPF). Des de 2011 sóc la responsable de Comunicació del CREAF.
Comparte

Aquest abril a Bolonia, l'Olga Roig ha rebut l' "European Certificate in Research Management (CRM)", el certificat europeu en gestió de la recerca que emet EARMA. L'Olga va iniciar els seus estudis de CRM el gener de 2017 i va acabar a l'estiu de 2018.

"El CRM representa un punt d'inflexió en la meva carrera professional i em permet reinventar-me i motivar-me per donar un millor suport al CREAF", Olga Roig.

Per la responsable de projectes internacionals del CREAF, la característica més interessant ha estat la dimensió europea, que li ha donat l'oportunitat de conèixer, a través de les seves companyes, el panorama de la gestió de la recerca d'altres països de la UE. El "CRM representa un punt d'inflexió en la meva carrera professional i em permet reinventar-me i motivar-me en una posició amb poca tradició i poc reconeixement entre els acadèmics del meu país", ha comentat l' Olga durant l'entrega del diploma a la EARMA Conference.

Janne Østvang from NTNU, Norway, Olga Roig-Herrera from CREAF, Spain and Susie Cullinane from Waterford Institute of Technology, Ireland,
Janne Østvang from NTNU, Norway, Olga Roig-Herrera from CREAF, Spain and Susie Cullinane from Waterford Institute of Technology, Ireland.

El certificat de gestió de la recerca està dissenyat per millorar el suport a l’excel·lència en la recerca, en tot el cicle de vida d'un projecte de recerca i amb diferents sistemes de finançament de la UE. Entre d'altres, l'Olga ha après a desenvolupar i implementar polítiques i estratègies de recerca, entendre l'entorn de recerca internacional i europeu, gestionar i donar suport al desenvolupament d'una cartera de projectes o implementar el gènere i la diversitat en la gestió de la recerca.

Noticias relacionadas

Noticia
Saltamartí cap de creus
Noticia

El saltamontes más grande de Europa se puede encontrar en Cataluña

Noticia
Nou web CREAF
Noticia

El CREAF estrena un nuevo hogar... ¡digital!

Reportaje
Els patògens (principalment fongs i bacteris) i plagues forestals són un dels principals causants de debilitament i mortalitat forestal. Imatge: Galdric Mossoll
Reportaje

¿Por qué se mueren los árboles?