Noticia

El CREAF dona suport a les mobilitzacions per l’emergència climàtica

Comparte

En aquest sentit, el CREAF també s’ha proposat ajudar a la conscienciació social i institucional sobre l’emergència climàtica a través dels seus canals de comunicació. A més de crear continguts específics durant aquesta setmana, els propers mesos anirà publicant informacions variades sobre la temàtica.

clima

La setmana del 20 al 27 de setembre tindran lloc un seguit de mobilitzacions a nivell mundial  amb motiu de la Cimera pel Clima de l’ONU del dia 23 a Nova York, que es concretaran  en la Vaga Mundial pel Clima prevista per al divendres 27 de setembre. Aquesta vaga és secundada per diverses institucions científiques i organitzacions i col·lectius de la societat civil d’arreu del món. El CREAF, que vol ser un centre de referència en temes relacionats amb la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic, dóna ple suport a aquestes mobilitzacions.

Compromesos amb la iniciativa Covering Climate Now

cclimatenow

D'altra banda, moltes persones del CREAF estan participant com experts o expertes en reportatges i diferents notícies sobre aquest tema.

En destaquem les següents:

QuèQuiCom (Canal 33) - Canvi Climàtic: nivell crític - Amb Josep Peñuelas

Telenotícies migdia (TV3) -  La incidència dels incendis a l'Amazònia en l'escalfament global - Lluís Brotons

Els Matins (TV3) - Per què el canvi climàtic s'ha convertit en una emergència? Entrevista a Josep Peñuelas

Els Matins (TV3) Crisi climàtica: encara hi som a temps? - Nova secció sobre crisis climática coordinada per Anna Ramon

Telenotícies Migdia - Els boscos a Catalunya, cada cop amb menys capacitat per afrontar el canvi climàtic - Mireia Banqué

Maldita Ciencia - Afirmaciones falsas o que no sostienen los datos sobre la emergencia climática en la columna publicada en ‘Expansión’- Lluís Brotons.

 

Noticias relacionadas

Noticia
Saltamartí cap de creus
Noticia

El saltamontes más grande de Europa se puede encontrar en Cataluña

Noticia
Nou web CREAF
Noticia

El CREAF estrena un nuevo hogar... ¡digital!

Reportaje
Els patògens (principalment fongs i bacteris) i plagues forestals són un dels principals causants de debilitament i mortalitat forestal. Imatge: Galdric Mossoll
Reportaje

¿Por qué se mueren los árboles?