Notícia

La ciència i el fotoperiodisme vesteixen el Parc de la Ciutadella de bosc tropical

Cap de comunicació

Anna Ramon Revilla

Sóc llicenciada en Biologia (2005 UAB) i Màster en Comunicació Científica i Ambiental (2007 UPF). Des de 2011 sóc la responsable de Comunicació del CREAF.
Comparteix

Primary, guardians dels boscos ferits és una exposició fotogràfica sobre la desforestació dels boscos tropicals primaris i els seus impactes socials i ecològics. És una exposició que neix del projecte PRIMARY, que fa dos anys que impulsen les dues entitats conjuntament.

Aquesta una iniciativa de RUIDO Photo i el CREAF denuncia la vulneració de drets humans i ambientals de les defensores i habitants dels boscos tropicals primaris causada per l’actual desforestació massiva d’aquests boscos i el vincle entre aquesta desforestació, el consum i el canvi climàtic, amb impactes en els drets de la població global i de les futures generacions.

Vol incidir en els patrons de consum de la població de la província de Barcelona i en les pràctiques de les administracions públiques per reduir la desforestació dels boscos tropicals primaris i els seus efectes.

Inaugurem el dia 10 de novembre de 2022 amb un acte i una visita guiada a la Glorieta Transsexual Sònia a les 17 h, no t'ho perdis!

Pòster de l'Exposició

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Reportatge
Els patògens (principalment fongs i bacteris) i plagues forestals són un dels principals causants de debilitament i mortalitat forestal. Imatge: Galdric Mossoll
Reportatge

Per què es moren els arbres?

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF