Notícia

Presentació dels resultats del projecte ACCUA a la conca del Fluvià

Comparteix

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l'Ús de l'Aigua) és un projecte de tres anys de durada finançat per L'Obra Social de Catalunya Caixa i coordinat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) que compta amb la participació d'altres centres.

Ara us convidem a la presentació de resultats per la conca del Fluvià de l’estudi ACCUA, en el què el CREAF durant 3 anys ha investigat les adaptacions al Canvi Climàtic en l’ús de l’Aigua.

El projecte pretén establir nous escenaris de futur i també realitzar un conjunt de recomanacions sobre usos futurs optimitzats dels recursos d’aigua.

Hi intervindrà en Joan Serra de l' IRTA- Mas Badia amb una ponència titulada "Efectes de la variació de la climatologia en cultius herbacis anuals", en Francesc Canalias, director del SIGMA, Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa  amb una ponència titulada "Programa de mesures 2010 – 2015 del Programa del Cicle de l’Aigua a la Garrotxa”  i  l' Eduard Pla i la Diana Pascual, investigadors del CREAF i coordinadors del projecte ACCUA, que presentaran  els resultats del projecte ACCUA.


Paisatge de la conca del Fluvià
Paisatge de la conca del Fluvià

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF

Notícia
Notícia

L’increment de CO2 a l’atmosfera pot augmentar les desigualtats en la producció d’arròs entre els països rics i pobres