Notícia

Tertúlia Cafè APROMA: Quina és la gestió més sostenible d'una zona cremada?

Comparteix

Veient els continus canvis que experimenten els diferents sectors relacionats amb el medi ambient i com aquests poden afectar la societat i als propis professionals, sorgeix la necessitat de voler compartir opinions i experiències amb la gent que tracta directament aquests temes. Aquest tipus de trobades són els que ha promogut APROMA des de l'any 2010. En un ambient relaxat i informal, que serveix pastes i cafè per amenitzar la trobada, el públic pot escoltar les opinions i experiències de professionals del sector el tema es posa a debat en el transcurs de la tertúlia.

Tertulia Cafè APROMA Quina és la gestió més sostenible d'una zona cremada?

Així doncs, no hi ha format millor per compartir aquestes visions que el de la tertúlia, que permet reunir en petit grup i de manera relaxada exposar i debatre aquests temes.

El proper dijous 25 d'octubre  a les 18.30 es celebrarà la 4arta. Tertúlia de Cafè d'enguany al Roca Barcelona Gallery.

Comptarem amb la presència de 2 contertulians que presentaran les seves experiències i animaran al debat:

  • Anselm Rodrigo, Biòleg del CREAF i professor de la UAB
  • Eduard Plana, Enginyer de Forest del CTFC (Solsona)

Encara que els temes a tractar, tots relacionats amb el medi ambient, són presentats per experts del sector, l'activitat està destinada al públic general ja que el propòsit final d'aquesta activitat és, doncs, fer arribar el debat mediambiental actual a la gent, que al cap i a la fi són els grans beneficiaris de les actuacions que prenen els professionals del sector.

Qui pot participar? Totes aquelles persones interessades en el tema. Es disposa d'un aforament limitat, per aquest motiu es prega contactar amb l'associació per a confirmar assistència i reservar plaça. La inscripció és gratuïta però necessària, podeu realitzar-la omplint el FORMULARI, enviant un correu aaproma@aproma.org o trucant al 932452901

Notícies relacionades

Notícia
bosc_alertaforestal_sentinellesdelbosc
Notícia

El CREAF i la FEEC fan una crida a excursionistes per vigilar la salut dels boscos

Reportatge
Reportatge

Quins arbres hem de plantar a les ciutats?

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!