News

El CREAF organitzarà el Technical Committee de l'OGC

Share

El proper Technical Commitee de l'Open Geospatial Consortium (OGC), es durà aterme la setmana del 9 al 13 de març, tindrà lloc a Barcelona i serà organitzat per Grumets (CREAF i UAB).

OGC Web
OGC Web

Del 9 al 13 de març, els socis i membres de l'OGC mantindran les seves reunions internes a la seu de la Casa de la Convalescència, en una trobada patrocinada conjuntament amb l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i amb el recolzament de l'ILAF, el Fòrum Ibèric i Llatinoamericà de l'OGC. El mateix Fòrum i l'Associació Catalana de Tecnologies de la Informació Geoespacial (ACTIG)organitzaran, per a l'últim dia divendres 13 de març, un Dia de la Interoperabilitat, dedicat a debats sobre estàndards OGC en clau nacional i regional, que tindrà lloc a la seu de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

El Technical Committee (TC) és una de les 4 reunions internacionals presencials anuals que permeten a l'Open Geospatial Consortium (OGC) estimular el continu treball en l'elaboració d'estàndards. Els detalls de la propera convocatòria poden ser consultats aquí. En el cas del Dia de la Interoperabilitat, un esdeveniment de caràcter pèriòdic, s'espera una edició especialment interessant, donada la coincidència amb el TC. Aquí en trobareu més detalls.

Related news

News
Nou web CREAF
News

CREAF unveils its new digital home!

News
Memòria CREAF
News

CICLES, CREAF’s new annual magazine

News
News

Extensive land use: the best strategy for reversing rural depopulation and protecting nature