19/12/2014 News

La gestió post-incendi en bosquines d'arboç

Tècnic/a de comunicació

José Luis Ordóñez García

Sóc biòleg (UAB, 1995) i doctor en biologia (UAB, 2004) . M'incorporo al CREAF l'any 1996 com a tècnic de camp i laboratori de l'Inventari Ecològic i Forestal (IEFC). Des
Share

Presentem un nou document divulgatiu de la sèrie de publicacions sobre la gestió del bosc després del foc. En aquest cas, el document parla de la gestió en bosquines d'arboç, i és el resultat dels treballs fets per la Lídia Quevedo per a la seva tesi doctoral i d'un estudi del CREAF i la Diputació de Barcelona.

Portada i interiors del document.
Portada i interiors del document.

La majoria de les dades que han servit de base per elaborar aquest document han estat recollides i analitzades per a la tesi doctoral de la Lídia Quevedo (CREAF). La tesi, dirigida per Anselm Rodrigo i titulada Bosquines d'Arbutus unedo L.: increment de la seva presència pel règim de focs i efectes de la gestió silvícola sobre el seu creixement, reproducció i fauna associada, va ser llegida el dia 16 d'aquest mes a la Facultat de Ciències i Biociències de la UAB. Una altra part dels continguts del document surten dels treballs duus a terme pel Josep Maria Espelta (CREAF) en el marc d'un estudi amb la Diputació de Barcelona.

Podeu descarregar el PDF aquí.

També podeu llegir el document en l'ISSUU:

Related news

Infographic
Com beuen les plantes? CREAF
Infographic

How do plants drink water?

Infographic
La importància de la fusta morta al bosc
Infographic

The importance of dead wood in forests

News
fusta_morta_GaldricMossoll
News

Forests with dead wood have 23% more biodiversity