News

L'extraterrestre que va descobrir la biodiversitat

Share

Un article de Daniel Sol inspira un conte infantil que posa en valor la conservació de la biodiversitat i en el què, a més, l'investigador ha col·laborat.

Portada del conte "L'extraterrestre que va descobrir la biodiversitat", d'Àngel Panyella i publicat per Pol·len edicions.

L’article “El futur de la biodiversitat a la Terra”, publicat per l’investigador del CREAF i el CSIC Daniel Sol en el número 103 de la revista Mètode, ha inspirat Àngel Panyella a escriure L’extraterrestre que va descobrir la biodiversitat, publicat per Pol·len edicions amb il·lustracions d’Aida Iglesias de la Prada. El conte recull la conversa a una platja de Barcelona entre la Daniela, una nena de 10 anys, i el Trunix, un extraterrestre que ha quedat fascinat per la quantitat i la diversitat de vida que ha trobat a la Terra. La conversa gira sobretot al voltant del valor de la biodiversitat i també adverteix del paper que estem jugant els humans en el seu declivi.

La Daniela i el Trunix. Il·lustracions d'Aida Iglesias de la Prada.

Al final de la narració, un escrit del mateix Daniel Sol posa en context la història explicada en el conte i exposa alguns dels conceptes més bàsics de l’ecologia i l’evolució. Si voleu saber més coses sobre la Daniela i el Trunix, consulteu: https://pol-len.cat/llibres/trunix/

Related news

News
Nou web CREAF
News

CREAF unveils its new digital home!

News
Memòria CREAF
News

CICLES, CREAF’s new annual magazine

Report
Report

What is an urban forest?