Noticia

Disponible on-line el llibre "Landscaping Actually", amb participació destacada del CREAF

Tècnic/a de comunicació

José Luis Ordóñez García

Sóc biòleg (UAB, 1995) i doctor en biologia (UAB, 2004) . M'incorporo al CREAF l'any 1996 com a tècnic de camp i laboratori de l'Inventari Ecològic i Forestal (IEFC). Des
Comparte

L'equip format per David Tarrason (CREAF) i Federica Ravera (UAM) és un dels tres guanyadors del concurs fotogràfic que ha donat origen al llibre.

David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.
David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.

S'acaba de publicar en línia el llibre fotogràfic "Landscaping Actually: Forests to Farms using a Gender Lens", editat per la seu colombiana del prestigiós Centre Internacional d'Agricultura Tropical (CIAT), un centre la missió del qual és reduir la fam i la pobresa i millorar la nutrició humana en els tròpics, mitjançant una investigació que augmenti l'eco-eficiència en l'agricultura.

A través de 39 fotografies i textos, el llibre recull la visió de 27 investigadors i altres professionals sobre el paper que juguen els homes i les dones en la resolució de conflictes relacionats amb la gestió agroforestal en els tròpics, la conservació de la biodiversitat i la provisió de beneficis socio-ecològics.

El llibre és el resultat del concurs de fotografia que es va iniciar el 2014. La història titulada "Barter markets and resiliencie at the margins", amb foto de David Tarrason (CREAF) i textos de David Tarrason i Federica Ravera (UAM), ha estat seleccionada com una de les tres històries guanyadores. El llibre conté dues històries més d'aquests autors.

Pots consultar el llibre a l'ISSUU (en ANGLÈS):


També pots llegir la notícia de la resolució del concurs aquí (en ANGLÈS).

 

Noticias relacionadas

Noticia
Saltamartí cap de creus
Noticia

El saltamontes más grande de Europa se puede encontrar en Cataluña

Noticia
Nou web CREAF
Noticia

El CREAF estrena un nuevo hogar... ¡digital!

Reportaje
Els patògens (principalment fongs i bacteris) i plagues forestals són un dels principals causants de debilitament i mortalitat forestal. Imatge: Galdric Mossoll
Reportaje

¿Por qué se mueren los árboles?