Notícia

Disponible on-line el llibre "Landscaping Actually", amb participació destacada del CREAF

Tècnic/a de comunicació

José Luis Ordóñez García

Sóc biòleg (UAB, 1995) i doctor en biologia (UAB, 2004) . M'incorporo al CREAF l'any 1996 com a tècnic de camp i laboratori de l'Inventari Ecològic i Forestal (IEFC). Des
Comparteix

L'equip format per David Tarrason (CREAF) i Federica Ravera (UAM) és un dels tres guanyadors del concurs fotogràfic que ha donat origen al llibre.

David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.
David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.

S'acaba de publicar en línia el llibre fotogràfic "Landscaping Actually: Forests to Farms using a Gender Lens", editat per la seu colombiana del prestigiós Centre Internacional d'Agricultura Tropical (CIAT), un centre la missió del qual és reduir la fam i la pobresa i millorar la nutrició humana en els tròpics, mitjançant una investigació que augmenti l'eco-eficiència en l'agricultura.

A través de 39 fotografies i textos, el llibre recull la visió de 27 investigadors i altres professionals sobre el paper que juguen els homes i les dones en la resolució de conflictes relacionats amb la gestió agroforestal en els tròpics, la conservació de la biodiversitat i la provisió de beneficis socio-ecològics.

El llibre és el resultat del concurs de fotografia que es va iniciar el 2014. La història titulada "Barter markets and resiliencie at the margins", amb foto de David Tarrason (CREAF) i textos de David Tarrason i Federica Ravera (UAM), ha estat seleccionada com una de les tres històries guanyadores. El llibre conté dues històries més d'aquests autors.

Pots consultar el llibre a l'ISSUU (en ANGLÈS):


També pots llegir la notícia de la resolució del concurs aquí (en ANGLÈS).

 

Notícies relacionades

Notícia
Saltamartí cap de creus
Notícia

El saltamartí més gran d’Europa es pot trobar a Catalunya

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Reportatge
Els patògens (principalment fongs i bacteris) i plagues forestals són un dels principals causants de debilitament i mortalitat forestal. Imatge: Galdric Mossoll
Reportatge

Per què es moren els arbres?