Notícia

Publiquem el nostre primer butlletí internacional

Comunicació i Relacions Internacionals

Adriana Clivillé Morató

Periodista amb experiència heterogènia en iniciatives de divulgació sobre canvi climàtic, biodiversitat, sostenibilitat, energies renovables, tecnologia, territori i la seva gestió amb criteris ambientals. He treballat per a universitats, centres
Comparteix

El primer butlletí internacional del CREAF ha vist la llum, amb la intenció de millorar la nostra visibilitat, reputació i captació de talent. El seu fil conductor és l'ecologia com a solució i recull actualitat tant diversa com les beques postdoctorals de 'la Caixa' amb l'experiència de l'Oriol Lapiedra i l'opinió de Marc Palahí, director de l'European Forest Institute, sobre la seva col·laboració amb nosaltres.

Butlletí internacional del CREAF
El primer butlletí internacional del CREAF se centra en l'ecologia com a solució. Crèdit: Public Domain

Llegir la primera entrega del butlletí internacional

Aquest primer número també inclou la menció per part de l'Agència Europea del Medi Ambient d'un treball d'en Lluís Brotons i Virgilio Hermoso sobre la connexió d'àrees protegides amb infraestructures verdes; un estudi de Josep Peñuelas sobre l'amenaça de l'ozó per a la biodiversitat, a més de la participació de Pilar Andrés en un informe europeu per restaurar la biodiversitat i els serveis ecosistèmics. Així mateix, hi té cabuda l'estudi sobre els compostos orgànics volàtils a l'Amazones, liderat per Ana María Yáñez, i hi destaquem els dos nous projectes EOTisT, amb Lluís Pesquer, i FRAMEwork, amb Cristina Domingo, un pas més en la projecció internacional del CREAF en l'observació de la terra, la teledetecció, l'agrobiodoversitat i la ciència ciutadana. En aquest àmbit, l'agenda es fa ressò de la conferència inaugural de Geospatial Sensing Virtual 2020 per part de Joan Masó, a primers de setembre.

Subscripció butlletí internacional!

Desitgem que us el feu tant vostre, que esdevingui clau per a la internacionalització del Centre.

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF

Notícia
Notícia

L’increment de CO2 a l’atmosfera pot augmentar les desigualtats en la producció d’arròs entre els països rics i pobres