26/05/2022 Notícia

Nou cicle de seminaris #cafèPrismàtic sobre biodiversitat i gestió

Tècnic/a de comunicació

Alba Gimbert Àlvarez

Científica renaixentista i eterna aprenent, amb set insaciable d'explorar els apassionants mons de la comunicació, l'educació i la divulgació del patrimoni natural.
Comparteix

La plataforma de coneixement Prismàtic, iniciativa del Deptartament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural que coordina el CREAF, presenta tot el programa de seminaris virtuals d’una hora sobre les temàtiques més actuals de la gestió i planificació del patrimoni natural i la biodiversitat.

L’objectiu d’aquestes ponències és presentar quines eines ofereix l’evidència científica per mitigar diverses problemàtiques actuals sobre la gestió del territori. Així, de la mà de diverses entitats que col·laboren amb el Prismàtic, es parlarà de vàries temàtiques que, per una banda, explicaran la recerca que s'ha fet i, per altra banda, com s'ha gestionat en el propi territori. Enguany han tractat sobre la gestió d'espais marins protegits, la tórtora o la gestió de plagues i espècies invasores, però encarà queden molts altres temes d'actual importància!

Els #cafèPrismàtic aquesta vegada tindrà lloc un cop al mes, de 12 a 13h, fins el desembre (exceptuant juliol i agost), on després de la ponència de les persones convidades hi haurà una ronda de preguntes per aclarir dubtes i compartir experiències sobre el tema. La plataforma per seguir-los és via Zoom i cal inscripció prèvia, tot i que també es retransmet en directe al nostre canal de Youtube —on queden guardats.

Aquests seminaris són una oportunitat per enfortir l'agenda comuna entre la recerca a Catalunya i la seva gestió i planificació, un objectiu molt rellevant per a l'Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat ÉSNATURA 2030. Us hi apunteu?

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF

Notícia
Notícia

L'ús extensiu del territori és la millor estratègia per a revertir el despoblament rural i protegir la natura