News

Posicionant les muntanyes en l’Horizon 2020

Share

El proper 25 d’abril, en Bernat Claramunt assistirà a l’acte Mountains for Europe’s future, a Brussel·les. Aquesta és una iniciativa que vol incloure la investigació de temes relacionats amb les muntanyes dins el programa de recerca i innovació Horizon 2020.

Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas
Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas

Explicar les particularitats de les muntanyes i la necessitat d’incloure-les en l’agenda política de la Unió Europea és l’objectiu principal amb el que es va formar el grup central de la Mountain Research Advocacy Network de la MRI-Europe, i del que l’investigador del CREAF Bernat Claramunt en forma part. Durant els darrers mesos s’ha elaborat un document que recull els punts clau de la importància de les muntanyes i de la recerca de temes relacionats, i que s’explicarà ara a l’acte de la capital belga. A més, es presentarà l’Agenda Estratègica de Recerca, que vol marcar els passos a seguir a partir d’aquest moment.

La trobada Mountains for Europe’s future constarà de dues parts diferenciades. La primera serà un passeig per diferents parts de Brussel·les per a contextualitzar la importància de les muntanyes. Posteriorment hi haurà una taula de treball i anàlisi entre els investigadors, autors, representants regionals i nacionals, i els responsables de del programa H2020 a qui es dirigeix la iniciativa.

Aquí teniu el document de la trobada:

 

Related news

News
Nou web CREAF
News

CREAF unveils its new digital home!

News
Memòria CREAF
News

CICLES, CREAF’s new annual magazine

News
News

Rising atmospheric CO2 could widen inequalities in rice production between high- and low-income countries