Notícia

Posicionant les muntanyes en l’Horizon 2020

Comparteix

El proper 25 d’abril, en Bernat Claramunt assistirà a l’acte Mountains for Europe’s future, a Brussel·les. Aquesta és una iniciativa que vol incloure la investigació de temes relacionats amb les muntanyes dins el programa de recerca i innovació Horizon 2020.

Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas
Muntanya dels Pirineus. Autor: Lluís Comas

Explicar les particularitats de les muntanyes i la necessitat d’incloure-les en l’agenda política de la Unió Europea és l’objectiu principal amb el que es va formar el grup central de la Mountain Research Advocacy Network de la MRI-Europe, i del que l’investigador del CREAF Bernat Claramunt en forma part. Durant els darrers mesos s’ha elaborat un document que recull els punts clau de la importància de les muntanyes i de la recerca de temes relacionats, i que s’explicarà ara a l’acte de la capital belga. A més, es presentarà l’Agenda Estratègica de Recerca, que vol marcar els passos a seguir a partir d’aquest moment.

La trobada Mountains for Europe’s future constarà de dues parts diferenciades. La primera serà un passeig per diferents parts de Brussel·les per a contextualitzar la importància de les muntanyes. Posteriorment hi haurà una taula de treball i anàlisi entre els investigadors, autors, representants regionals i nacionals, i els responsables de del programa H2020 a qui es dirigeix la iniciativa.

Aquí teniu el document de la trobada:

 

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF

Notícia
Notícia

L’increment de CO2 a l’atmosfera pot augmentar les desigualtats en la producció d’arròs entre els països rics i pobres