Notícia

Busquem candidat o candidata per a tesi doctoral sobre la savina i la sequera

Comparteix

Es busca candidat per sol·licitar una beca doctoral de 4 anys sobre la relació entre la diversitat genètica i les respostes funcionals d'espècies vegetals (Juniperus phoenicea) a diverses escales: a nivell de parcel·la (1ha a Doñana), a nivell local (PN Doñana) i a nivell regional (gradient geogràfic a la Península Ibèrica). Les respostes funcionals inclouen èxit reproductiu, creixement i decaïment davant la sequera.

Exemplar de savina (Juniperus phoenica) amb fruits. Font: FloraCatalana.net
Exemplar de savina (Juniperus phoenicea) amb fruits. Font: FloraCatalana.net

El projecte es desenvoluparia al CIBIO (Vila do Conde, Porto) i al CREAF (Bellaterra, Barcelona) dins el Doctoral Programme in Biodiversity, Genetics and Evolution (BIODIV), finançat per la “Fundaçao para a Ciência ea Tecnologia” de Portugal. Els supervisors serien Cristina Garcia (CIBIO) i Francisco Lloret (CREAF-UAB).

Es requereix un bon expedient acadèmic i es valora positivament alguna publicació, particularment del treball de màster realitzat.

Els interessats poden contactar amb Francisco Lloret (CREAF) a francisco.lloret@uab.cat. Ja que el període de sol·licituds acaba el 25 de juny, es prega contactar al més aviat possible.

Notícies relacionades

Notícia
Nou web CREAF
Notícia

El CREAF estrena nova casa...digital!

Notícia
Memòria CREAF
Notícia

CICLES, el nou magazine anual del CREAF

Notícia
Notícia

L’increment de CO2 a l’atmosfera pot augmentar les desigualtats en la producció d’arròs entre els països rics i pobres