Nous vídeos disponibles de les CREAF Talks
Amb els dos últims vídeos pujats ja arribem a la desena! Els podeu consultar tots a través del nostre canal de YouTube.
Amb els dos últims vídeos pujats ja arribem a la desena! Els podeu consultar tots a través del nostre canal de YouTube.
Ja teniu disponible el nou vídeo del cicle de conferències CREAF Talks. L'Scott Ollinger, de la University of New Hampshire, dels EUA, ens parla sobre les relacions entre l'assimilació a les fulles de nitrogen i diòxid de carboni, la relació entre la concentració de nitrogen i un conjunt de trets funcionals de les plantes que influeixen en la reflectància de les capçades, i les implicacions per al seguiment a gran escala del nitrogen i les interaccions entre l'ecosistema i el clima.
L'investigador de la Universitat McGill, al Québec, i associat del CREAF va tornar al centre per parlar sobre la innovació animal des de diferents punts de vista, des de les implicacions ecològiques fins a les característiques fisiològiques que ho permeten.
El passat 31 de gener ens van visitar la investigadora Cristina Santín i l'investigador Stefan Doerr, de la Universitat de Swansea a Gal·les. Van parlar sobre els impactes més importants dels incendis forestals als sòls i la hidorologia, amb exemples del Mediterrani, Austràlia i els Estats Units.
Ja teniu disponible el quart vídeo del cicle de conferències CREAF Talks. En Roderick Dewar, de l'Australian National University, aquest cop ens parla sobre l'organització dels sistemes naturals complexos i com es modelen en física.
Ja estan disponibles dues noves xerrades, les corresponents a en Mirco Migliavacca (Max Planck Institute for Biogeochemistry, d'Alemanya) i a en Carles Pedrós Alió (Centro Nacional de Biotecnología, CSIC). En Mirco ens va parlar sobre la resposta fisiològica i estructural de les plantes a experiments concrets de manipulació. Per la seva banda, en Carles va explicar com el canvi climàtic pot afectar els bacteris, i com aquests microorganismes poden intervenir en el mateix canvi climàtic.
Ja podeu veure a través de la xarxa el primer vídeo CREAF Talks. En aquest cas Steven W. Running ens parlava sobre si la producció primària neta terrestre era un límit planetari per al cicle del carboni. No te'l perdis!
Els seminaris seran quinzenals i ja està disponible tota la programació per aquest trimestre. Hi presentaran estudis personalitats internacionals del món de l’ecologia com Steven W. Running, Mirco Migliavacca, Colin Osborne o Sara Hortal, entre d’altres.