Divulgació
Celebreu el Dia del Medi Ambient amb el CREAF i demostreu que sou #artistespernaturalesa
Som un centre de recerca en canvi climàtic, ecologia i biodiversitat on treballem unes dues-centes persones compromeses amb la natura. L’ecologia ens mou, i amb ella volem moure el món. T’hi apuntes?
Prenent un cafè amb el cicle del nitrogen
Les investigadores Sara Marañón i Rossella Guerrieri van participar dimecres passat en un cafè científic a la Casa Orlandai per explicar perquè és tan important el nitrogen per als éssers vius i com funciona el seu cicle. Ens han donat les seves opinions.
Teresa Rosas participa en una xerrada de la Setmana de la Ciència
La investigadora del CREAF ha ofert una conferència sobre canvi climàtic i boscos a alumnes de Santa Coloma de Gramenet.
S’obre la inscripció al primer congrés ibèric d’ecologia de SIBECOL
El congrés es durà a terme del 4 al 7 de febrer a la facultat de biologia de la Universitat de Barcelona. Aquest congrés pretén ser el llançament de SIBECOL una nova societat científica creada al juliol que ha unit els ecòlegs i les ecòlogues de tota la península ibèrica.
Disponible en format digital el llibre Ecologia Urbana d'en Jaume Terradas
Ja es pot descarregar o consultar en format pdf el llibre publicat l'any 2001 per l'editorial Rubes que va escriure en Jaume Terradas sobre l'Ecologia de les ciutats.
El CREAF més a prop de les escoles gràcies a l’Escolab
El CREAF es llança aquest 2018 a participar a l’EscoLab, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona coordinada pels programes Barcelona Ciència, de l’Institut de Cultura de Barcelona, i Cultura Científica, de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, per acostar la ciència a les escoles.
El CREAF busca preguntes sobre ecologia per crear monòlegs i celebrar els seus 30 anys amb humor
Aquest any el CREAF en fa 30!! Doncs bé, si us plau, tanqueu els ulls i penseu quina mena d'acte memorable, original, divertit i interessant us faria més il·lusió per celebrar-ho.
El CREAF busca històries personals que tinguin el bosc com a escenari
Totes les persones que vulguin col.laborar ho poden fer enviant un text, una poesia, fotos, talls de veu o vídeos fins al 29 de gener. Qualsevol format és vàlid per explicar -ho i només cal fer-lo arribar al grup de recerca que porta l’activitat a través d’un formulari.
El 'Quèquicom' de l'expedició d'en Bernat Claramunt, finalista dels Premis SCB de la Nit de la Biologia
El programa 'Quèquicom: Estudiant el canvi climàtic al Pirineu', que tracta l'expedició Wildlife of the the Changing French Pyrenees d'en Bernat Claramunt, ha quedat finalista de la categoria de Divulgació, de la 1a Nit de la Biologia.