Infraestructura verda
Planificar com connectar el territori a escala europea és molt més eficient que fer-ho cada país pel seu compte
Segons un estudi liderat pel CTFC on ha col·laborat el CREAF, planificar una infraestructura verda que connecti els espais naturals a gran escala fa més viable mantenir alhora la biodiversitat i els serveis ambientals que ens dóna la natura. L'estudi demana més instruments polítics per poder donar suport a aquesta idea.
La jornada del Prismàtic presenta set eines per facilitar la presa de decisions en patrimoni natural
El passat divendres 9 de novembre es va celebrar la II Jornada Anual del Prismàtic, una nova edició que consolida la trobada anual entre la comunitat científica i la gestora del patrimoni natural català.
Els serveis ecosistèmics de la província de Barcelona ja són visibles en mapes digitals
La Cartografia dels Serveis Ecosistèmics constitueix una nova eina per a l’anàlisi i la planificació territorials. Des de fa poc, la província de Barcelona compta amb una cartografia d’aquests serveis especialment extensa i detallada. De cara a un futur proper, es vol ampliar a la resta de Catalunya.
El CREAF va participar a la Jornada del Pla del verd i de la biodiversitat de Barcelona
La jornada, que va tenir lloc a l'Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, va organitzar la Taula rodona ¿Què aporta la infraestructura verda a la qualitat de vida? on hi va participar en Joan Pino, investigador del CREAF.